Αρχική| Ρέθυμνο| «Ημέρες Ρεθύμνου 2013» με τζαζ μουσική

«Ημέρες Ρεθύμνου 2013» με τζαζ μουσική

ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ
«Ημέρες Ρεθύμνου 2013» με τζαζ μουσική

Με τζαζ μουσική συνεχίζονται απόψε οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Ημέρες Ρεθύμνου», που διοργανώνει ο Σύλλογος Κατοίκων της Παλιάς Πόλης. Ειδικότερα, απόψε στις 21:15 το βράδυ στην πλατεία της νομαρχίας θα δοθεί μια συναυλία από τους «He-Jazz Collective».
05/06/2013
Οι He-Jazz Collective είναι μία κολεκτίβα μουσικών που στόχο έχει να μοιράζεται μουσικές εμπειρίες επηρεασμένες από τον χώρο των Βαλκανίων, της Ανατολής, αλλά και της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής.
Η ιδέα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010 από μία παρέα μουσικών. Τα άτομα που απαρτίζουν το συγκρότημα δεν είναι συγκεκριμένα, καθώς θεωρείται πως το κάθε άτομο μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ενός μουσικού αποτελέσματος.
Οι μουσικοί που θα εμφανιστούν είναι:
Γιώργος Τρύφων, ακορντεόν.
Πέτρος Χρηστίδης, τρομπόνι, φωνή.
Αντώνης Πασχούλας, ηλεκτρική κιθάρα, φωνή.
Μανόλης Νεραντζάκης, βιολί.
Κωνσταντίνος Μιχαλάκης, τρομπέτα, φωνή.
Τσαγκούδης Κωνσταντίνος, drums
Σαραφόπουλος Αλέξανδρος, ηλεκτρικό μπάσο.
Οι He-jazz collective έχουν εμφανιστεί με επιτυχία στο φεστιβάλ αυτοδιαχείρισης στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 2012, στις γιορτές παλιάς πόλης τον Σεπτέμβριο του 2012 και στο φεστιβάλ tei-spasta τον Ιούνιο του 2012 στο Ρέθυμνο Κρήτης, στην μουσική σκηνή spitimou underground floor και στο φεστιβάλ «couchsurfers winter camp» τον Δεκέμβριο του 2012, καθώς και στο 12ο αντιπολεμικό διήμερο Χανίων. Εκτός αυτών (μουσικές σκηνές και φεστιβάλ) οι μουσικοί παίζουν τακτικά στο δρόμο σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ., Περιφέρειας Κρήτης, Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Δήμου Ρεθύμνης.
Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Σχόλια που έχουν γραφτεί: 0

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ
1 2 3 4 Αρχείο
ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ενα χωριό του Ρεθύμνου με παράδοση και ιστορία...
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
1 2 3 4 5 Αρχείο
Φτωχότερα τα ελληνικά γράμματα
Έφυγε η Νόρα Αναγνωστάκη
Φτωχότερα τα ελληνικά γράμματα
ΑΠΟΨΕΙΣ
1 2 3 4 Αρχείο
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΕΑ
1 2 3 4 Αρχείο