Αρχική| Πολιτικά| Παιχνίδια εκβιασμών με mail της Τρόικα που ζητά τον «ξαφνικό θάνατο» ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, Λάρκο

Παιχνίδια εκβιασμών με mail της Τρόικα που ζητά τον «ξαφνικό θάνατο» ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, Λάρκο


Παιχνίδια εκβιασμών με mail της Τρόικα

που ζητά τον

ξαφνικό θάνατο ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, Λάρκο

Από το «Left.gr», Ημερομηνία: 04/09/2013 10:31

Συναγερμός σήμανε στην κυβέρνηση ύστερα από mail της τρόικας με το οποίο οι δανειστές αιφνιδιαστικά ζητούν τον «ξαφνικό θάνατο» των ΕΑΣ, της ΕΛΒΟ και της ΛΑΡΚΟ αλλά και την απόλυση χωρίς αποζημίωση όλων των εργαζομένων σε αυτές τις τρεις εταιρείες.

 

 

«Νάρκη» στη διαπραγμάτευση με την Αθήνα βάζει η τρόικα, προβάλλοντας στο «παρά πέντε» σχεδόν της έλευσης των εκπροσώπων των δανειστών στην Ελλάδα νέες αξιώσεις ζητώντας με ένα mail, το οποίο έφτασε στον υπουργό Οικονομικών και στην αναπληρώτρια υπουργό Αμυνας αργά το βράδυ της Κυριακής, τον «ξαφνικό θάνατο» των ΕΑΣ, της ΕΛΒΟ και της ΛΑΡΚΟ και την απόλυση, χωρίς αποζημίωση, όλων των εργαζομένων σε αυτές τις τρεις εταιρείες.

Στην κυβέρνηση σήμανε αμέσως συναγερμός, με δεδομένο ότι η εικόνα που υπήρχε από τις μέχρι τώρα συνομιλίες του υπουργού Οικονομικών με στελέχη της τρόικας ήταν ότι είχε σχεδόν «κλειδώσει» η συμφωνία βάσει του ελληνικού σχεδίου για εξυγίανση εν λειτουργία.

 

"Πιθανότατα υπάρχουν υποψήφιοι αγοραστές που είναι σε συνεννόηση με την τρόικα" δηλώνει στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας.  Κλείστε την πόρτα  στην επικίνδυνη κυβέρνηση , η προτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στους  εργαζόμενους. Eγκλημα και εθνική προδοσία  χαρακτήρισε τις εξελίξεις ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων της ΕΛΒΟ Θεσσαλονίκης.

 

Πληροφορίες από Έθνος και Κόκκινο 105,5

- See more at: http://left.gr/news/paihnidia-ekviasmon-me-mail-tis-troika-poy-zita-ton-xafniko-thanato-elvo-eas-larko#sthash.hYx0GCSM.dpuf

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Σχόλια που έχουν γραφτεί: 0

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ
1 2 3 4 Αρχείο
ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ενα χωριό του Ρεθύμνου με παράδοση και ιστορία...
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
1 2 3 4 5 Αρχείο
Φτωχότερα τα ελληνικά γράμματα
Έφυγε η Νόρα Αναγνωστάκη
Φτωχότερα τα ελληνικά γράμματα
ΑΠΟΨΕΙΣ
1 2 3 4 Αρχείο
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΕΑ
1 2 3 4 Αρχείο