Αρχική| Μαργαρίτες| Επικαιρότητα| Βρυχάται το "αφεντικό"...

Βρυχάται το "αφεντικό"...

Όλα είναι ανοιχτά, δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, συμπληρώνοντας ότι «η Χρυσή Αυγή αμύνεται»...

Ο γενικός γραμματέας του νεοναζιστικού κόμματος δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε «αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες, αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας σήμερα κομμάτι κομμάτι».

Η Χρυσή Αυγή, πρόσθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος, θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της τιμή. «Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, είπε ότι μέσα στα πλαίσια των νόμιμων συνταγματικών δικαιωμάτων, η Χρυσή Αυγή θα εξαντλήσει κάθε μέσον για να προστατέψει την πολιτική της τιμή. Εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως, δεν θα είναι ένοχη η Χρυσή Αυγή, αλλά αυτοί που την δαιμονοποιούν και την χτυπούν με τόσο «βρώμικο και παράνομο τρόπο», δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Σχόλια που έχουν γραφτεί: 0

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ
1 2 3 4 Αρχείο
ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ενα χωριό του Ρεθύμνου με παράδοση και ιστορία...
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
1 2 3 4 5 Αρχείο
Φτωχότερα τα ελληνικά γράμματα
Έφυγε η Νόρα Αναγνωστάκη
Φτωχότερα τα ελληνικά γράμματα
ΑΠΟΨΕΙΣ
1 2 3 4 Αρχείο
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΕΑ
1 2 3 4 Αρχείο