Αρχική | Πολιτιστικά

Πολιτιστικά

«Παρέλαση»Στο θεατρικό έργο «Παρέλαση», ο έξω κόσμος θα εισβάλλει στη ζωή των ηρώων Ζωής και Άρη, και θα τους συντρίψει.
...

«Ράφτης Κυριών»Το θεατρικό έργο «Ράφτης Κυριών» σατυρίζει τη σεμνοτυφία, την υποκρισία, και τα μικροαστικά ήθη της εποχής του, τα οποία βέβαια δεν απέχουν και πολύ από την δική μας εποχή!
...

«The Oh Fuck Moment»To «The Oh Fuck Moment», είναι ένα σχεδίασμα θεατρικού κειμένου των Hannah Jane Walker και Chris Thorpe, που κέρδισε το Fringe First στο Φεστιβάλ Εδιμβούργου 2011.
...

«Ωραία Κοιμωμένη»Με την «Ωραία Κοιμωμένη» του Τσαικόφσκι, ένα μπαλέτο που έχει γίνει θρύλος, έρχεται στην Αθήνα το Μπαλέτο του Κρεμλίνου. Στο Μέγαρο Μουσικής, 14-30 Δεκεμβρίου.
...

«Μεταμόρφωση»Η ομάδα Σημείο Μηδέν, που παρουσιάζει τη θεατρική της εκδοχή στο διήγημα «Μεταμόρφωση» του Φραντς Κάφκα, έχει βραβευτεί με τον Έπαινο Νέων Δημιουργών από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών Κριτικών
...

«Κήπος στάχτες»«Κάποιες φορές αρκούσε μία μόνο ημέρα για να μετατρέψει η φαντασία μου τα πάντα σε ανάμνηση.» Danilo Kis, συγγραφέας του θεατρικού έργου «Κήπος στάχτες».
...

«Κολοκύθα»Η «Κολοκύθα» είναι ένα μιούζικαλ μίνι μεγέθους, με μία «Σταχτοπούτα» και πολλούς αποτυχημένους «πρίγκιπες»... Ένα one woman show, με ένα πιάνο και την Ελένη Καρακάση και την υπέροχη φωνή της.
...

«Η Μικρή μας πόλη»Το θεατρικό έργο «Η Μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ, ανεβάζει ο έμπειρος σκηνοθέτης και παιδαγωγός Τάκης Τζαμαργιάς, με μια φρέσκια και νεανική ματιά.
...

«Και δεν έχει ξημερώσει ακόμα»Στο θεατρικό έργο «Και δεν έχει ξημερώσει ακόμα» ένας νεκροθάφτης τρέμει στην ιδέα μιας ειδοποίησης από το υπουργείο Οικονομικών, και μια πόρνη περιμένει, όλο χαρά και υπερηφάνεια, τον έλεγχο ηθών και υγιεινής.
...

«Σώμα με Σώμα»Το «Σώμα με Σώμα» είναι μια ταινία συγκλονιστική, πολυεπίπεδη και ανοιχτή στη ζωή και τον κόσμο. ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματίας Σόνερτς
...
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last συνολικά: 912 | προβολή: 91 - 100
ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ
1 2 3 4 Αρχείο
ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ενα χωριό του Ρεθύμνου με παράδοση και ιστορία...
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
1 2 3 4 5 Αρχείο
Φτωχότερα τα ελληνικά γράμματα
Έφυγε η Νόρα Αναγνωστάκη
Φτωχότερα τα ελληνικά γράμματα
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΕΑ
1 2 3 4 Αρχείο