Αρχική | Πολιτιστικά

Πολιτιστικά

«Αν...»Ένα μη ρεαλιστικό σινεμά όπου, μεταξύ άλλων, φαντασιώνεται μια πιο ελκυστική πραγματικότητα από αυτή που βλέπει γύρω του, ίσως ήταν ο στόχος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην ταινία του «Αν...».
...

Wim MertensTο πληθωρικό σε εκφραστικότητα μουσικό έργο του παρουσίασε στην εφ’ όλης της ύλης συναυλία - μαζί με το τρίο του- στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού του ΙΜΕ «Ελληνικός Κόσμος», ο Wim Mertens.
...

«Tricky Pony»Απολαύστε τη Μαρία Ναυπλιώτου στο ρόλο της frontwoman του νέου μουσικού σχήματος «Tricky Pony», στο bar-theater «Faust».
...

«Καύση»Το θεατρικό έργο «Καύση», του Στράτου Τζίτζη, είναι μια αλληγορία, με στοιχεία μαύρης κωμωδία για τη σημερινή κρίση αξιών.
...

«Ξένος»Ο «Ξένος», ήταν μία από τις ωραιότερες και σημαντικότερες θεατρικές παραστάσεις της περσινής σεζόν, και φέτος παρουσιάζεται στο Εθνικό θέατρο (μέχρι 10/2/2013).
...

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»Δύο από τους πρωταγωνιστές, ο Νίκος Κουρής και η Ιωάννα Παππά, μας μιλούν για την εμπειρία των προβών του θεατρικού έργου, το οποίο σκηνοθετεί ο Μιχαήλ Μαρμαρινός.
...

«Το μυστικό της κυρίας Έλεν» …«Το μυστικό της κυρίας Έλεν» είναι ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο μυθιστόρημα του Βασίλη Ζιώγα «Όπως τα κούρντισες Θέ’ μου».
...

«Η χαμένη τιμή της Katharina Blum»Στο θεατρικό έργο «Η χαμένη τιμή της Katharina Blum» βλέπουμε την ιστορία μιας κοπέλας της διπλανής πόρτας,που στην πορεία του έργου μετουσιώνεται σε σύμβολο πίστης και ηθικής.
...

«Ικέτιδες»Το θεατρικό έργο «Ικέτιδες» είναι το πρώτο ιστορικά κείμενο όπου γίνεται λόγος για δημοκρατία, προσφέρει μια ιδανική εικόνα της, και θίγει θέματα ενεργά ακόμη και σήμερα.
...

«Θυμάσαι τη φωνή μου; Σ. Μπέλλου –Ε. Πιάφ»Στη θεατρική-μουσική παράσταση «Θυμάσαι τη φωνή μου; Σ. Μπέλλου –Ε. Πιάφ» ο θεατρικός λόγος, τα τραγούδια, η μουσική, ξεδιπλώνουν την ψυχική διαδρομή δύο σπουδαίων καλλιτεχνών.
...
first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last συνολικά: 912 | προβολή: 101 - 110
ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ
1 2 3 4 Αρχείο
ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ενα χωριό του Ρεθύμνου με παράδοση και ιστορία...
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
1 2 3 4 5 Αρχείο
Φτωχότερα τα ελληνικά γράμματα
Έφυγε η Νόρα Αναγνωστάκη
Φτωχότερα τα ελληνικά γράμματα
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΕΑ
1 2 3 4 Αρχείο